Hotlink

Sunday, November 1, 2009 at 7:27 PM
time lepak2 ngn kwn, dia ada mengadu kat aku... dia kata awat la xdak orang nak msg ngn dia..stiap hari Hotlink je yg msg dia...smpai dia ckp Hotlink la awek dia...hehe...

pas 2 3 hari, aku lpak lg ngn dia...time tu tgh minum2...ktorg 3 orang...time tula tiba2 aku tingat yang dia pnah mengadu kat aku...then i got one idea...

aku amik hp dia...sj nak tgk2...then aku tukar nama aku ke Hotlink dlam hp dia...pastu aku bg blik mcm xda pape yang berlaku...hehe....

then start la bnda jahat yang aku nak wat..aku antar msg kat dia cmni :

"Tempoh aktif akaun anda hampir tamat. Sila dail *122#. Fuck you"

b4 dia baca msg tu, dia ckp kat kwn sorg lg yang awek dia msg...Hotlink la! hehe...
time tu aku mmg tahan gelak gla2...xsbr tgu dia baca...haha...

dia pun baca la msg tu mcm Hotlink yang slalu antar kat dia...baca punya baca, dia terkezut gla2 sbb ayat last skali...mka dia time tu mmg lwk nk mampus...dia heran mcm mana Hotlink leh ckp "fuck you"....hahahah

aku mmg xtahan gelak...last skali aku tergelak gak....hahahaha...dpat gak aku knakan dia...haha...


sori ye kwn...xda niat pape pun...tp mmg lwk!! haha...

*sori if ada word yang x sepatutnya...

0 comments

Thinking of you... | Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com