Untuk semua orang

Sunday, September 27, 2009 at 11:57 PM
malam ni aku ada peluang nak bercerita sket...
jom!

my lil bro:
nak ckp terima kasih kat dia byk2...
b4 blik Rusia, dia ada tinggalkan smthing for me...

1. Laptop Vaio
2.Dua helai T-shirt (lawa beb!..bj favorite dia tuh)
3.Seluar pendek(favorite dia gak)
4.Spek Hitam

p/s: suh dia tgl balckberry gak...dia ckp no way! haha...

nway, thanks kat dia...bkn sng dia nak bg..laptop tu, mula mintak RM 500 (nak buat modal beli baru)..
"yie xdak duit la..bkn keja lg.."
terus dia bg...haha..


my mum:
haha...yang ni paling lawak...
sedang asek aku tgk bola Man U vs Stoke, tiba2 mak aku jatuh..haha...
time tu mak tgh jalan smbl dukung kucing kesygn dia tu...
smbil berjalan, "ala2 bubu syg..."(manja ngn kucing la tu)...
at the same time, aku tgk bola sambil bersila..
blh plak mak aku jalan2, then kaki tersangkut kat peha belah kiri aku ni...
lalu aku pun berkata, "mak!! kaki yie ni..."
igtkan mak aku sdar...
mak pun wat xtau...jalan slumber je...haha
apa lg, jatuh la kan...haha..
mmg xbaek gelak...tp yang lawaknya kucing tu jatuh tergolek...haha...
kucing tu terus bgn n tgk mak aku...dia pun rasa hairan...haha...
lawak gla bila tgk kucing n cara mak aku jatuh...
nasib jatuh atas toto...haha...

p/s: kucing tu sgt comel bila bgn terus tgk mak aku...haha..terus dia lari kat dapur g tido!!


along(kazen):
TQ very2 much sbb blikan T-shirt MU dari UK..
I like it~


Mak Ngah :
Tq sebab byk tolong my fmily..
Sori kalo menyusahkan...^_^


My 2nd sis :
Hope ur life will b better after dis...
bina hdup baru k...
syg kamu!!





0 comments

Thinking of you... | Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com